Meny Stäng

Vanliga förmåner med kreditkort

Det ska naturligtvis löna sig att skaffa ett kreditkort, annars vore det fullständigt onödigt att införskaffa ett. Som en motvikt till alla skräckexempel finns det faktiskt fantastiska fördelar med att ha ett kreditkort. Många kort är fullspäckade med glittrande förmåner och gnistrande specialerbjudanden, och det är förstås de kreditkorten du inte vill missa. Alla kreditföretag har sina egna villkor, och detsamma gäller således deras erbjudanden och förmåner. Ta en titt på dessa innan så att du inte bara låter dig präglas av kreditfällor och dåliga räntevillkor, för det finns många fördelar med att ha ett kreditkort.

Många kreditkort är kopplade till en speciell butikskedja medan andra kan användas både i matbutiken och på utlandsresan. Kolla upp vilka förmåner som gäller för ditt kreditkort – kanske finns det någonting där som kommer förenkla din tillvaro avsevärt!

Ansök om ett kreditkort med förmåner:

Bonus på köp

Många kort har en bonus vilket kan innebära att du får ett visst antal poäng vid varje köp, och när du uppnår en viss summa poäng finns det erbjudanden och rabatter att ta del av.

Ingående försäkringar

Det är inte helt ovanligt att ett kreditkort är rustat med fantastiska försäkringar som exempelvis reseförsäkring för både dig och familjen, olycksfallsförsäkring och diverse skydd för dina egendomar.

Saftiga erbjudanden

Så gott som alla kreditkort bär på saftiga specialerbjudanden. Det kan vara erbjudanden kopplade till enskilda butiker, stora rabatter eller någon form av gigantiska engångserbjudanden.

Aktivitetsinbjudningar

Det finns kreditkort som ger dig inbjudningar till diverse tillställningar och större evenemang runtom i Sverige och andra delar av världen. För dig som reser mycket kan det vara oerhört gynnsamt.

Speciella förmåner på resan

När du är ute och reser kan vissa kreditkort innehålla fantastiska förmåner för dig. Det kan handla om utökad service, tillgång till exklusiva lounger och mycket annat.

Förmåner

Utökade garantier

När du köper elektronik, verktyg eller andra spännande saker kan du få längre garantierperioder. Speciellt elektronikutrustning har en tendens att krångla när du minst behöver det, och då kan det sitta mycket bra med en utökad garanti.

Förmåner vid köp

Det finns kreditkort som erbjuder prisgaranti på varor du köper på kredit. Det innebär att om du skulle hitta samma vara till ett lägre pris någon annanstans får du tillbaka mellanskillnaden.

Consierge Service

Närmare ren lyx än så här går inte att komma. Consierge Service innebär att du har tillgång till en personlig kundservice som bokar resor, boende, evenemang och restaurangbord helt enligt dina specifika önskemål. Du kan även få tips och guide till lokala nöjen och sevärdheter när du är ute och reser.