Meny Stäng

Collector Easycard Kreditkort

Om du letar efter ett smidigt kreditkort som är både lätt att ansöka om och få, samt att använda när du väl tar kortet i bruk, kan Collector Easycard passa dig. Detta kreditkort är nämligen kopplat till Mastercard, som är en av de största kortutgivarna i hela världen, och som du därför kan betala med på en mängd olika ställen, inte bara i Sverige, utan i hela världen.

Kraven på den som vill ta ett Collector Easycard är dessutom ganska låga, om man jämför med de krav som en del andra kortutgivare har. Du behöver nämligen endast:

  • Vara minst 20 år gammal
  • Ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 2 åren
  • Sakna betalningsanmärkningar

för att kunna få kortet.

Du kan även ansöka om kortet i sig på ett väldigt snabbt och enkelt sätt via deras hemsida, och du får svar på om du får kortet eller inte på bara några sekunder!

>> Ansök direkt online – klicka här

Skulle det vara så att kortet och krediten beviljas, kommer ett kreditavtal att skickas hem till dig. Du returernar sedan detta avtal, helt kostnadsfritt och portofritt, till kortutgivaren, och så skickas kortet hem till dig. Enklare kan det nästan inte bli!

Easycard kreditkort

Hur hög kredit kan man då ha på ett Easycard?

På Collector Easycard tillåts en kredit på upp till 30 000 kronor, och krediten är dessutom räntefri om du betalar tillbaka det du lånat månaden efter. Annars betalar du bara kreditränta på det belopp du inte återbetalar med en gång.
Är du inte säker på hur hög kredit du vill ha, kan du även ansöka om att få höja kreditgränsen  efterhand. 

Annat som kan vara bra att känna till om Collector Easycard

Är ni flera i familjen, kan du även ansöka om ett extrakort. Detta blir då kopplat till det första kortet. 
Betalar du för resor med ditt Collector Easycard, ingår även en reseförsäkring utan extra kostnad. Mer information om denna försäkring, samt dess villkor, hittar du på Collector Easycards hemsida.
Collector Easycard erbjuder även en tjänst för säkra betalningar, om du betalar med ditt Collector Easycard på nätet.

Recension:
Collector Easycard
Betygsatt av: Kreditkortstest.se
Betyg: 4,9