Meny Stäng

Remember Kreditkort

Remember är ett företag som erbjuder många olika typer av kreditkort, för olika behov. Den som är i behov av ett nytt kreditkort gör därför klokt i att bekanta sig med de olika kort som Remember, eller Re:member, som de egentligen kallas, kan erbjuda.

För det första kan man när man skaffar ett kreditkort hos Remember själv välja om man vill ha ett VISA eller ett Mastercard, det kan man inte hos alla kortutgivare. Man kan dessutom välja sin kreditgräns själv, något som inte alltid heller är möjligt hos andra företag, dock upp till 50 000 kronor.

Ansök till Remember kreditkort online:

Kreditkorten kan vidare kompletteras med olika typer av försäkringar om man vill det, så som självriskskydd, avbeställningsskydd, olycksfallsskydd och så vidare. Detta är väldigt ovanligt hos andra bolag, som annars ofta bara erbjuder en paketlösning gällande försäkringar, för alla kort, oavsett vad kortinnehavaren har för behov.

Vidare sätts räntan på krediten individuellt för varje kortinnehavare, vilket är väldigt förmånligt framför allt för den med lite bättre ekonomi, eftersom räntesatsen förstås avgörs av en kreditbedömning som görs av kortutgivaren.

Ingen årsavgift

Remembers kreditkort är dessutom helt kostnadsfria i sig, du betalar alltså ingen årsavgift eller liknande för dem, och du kan få upp till 56 dagars räntefri kredit.
Som du säkert förstår så skiljer sig med andra ord Remembers kort från många av konkurrenternas på en rad olika sätt, och därför väljer många mer kräsna konsumenter, som är ute efter något lite mer extra i kortväg, ofta dessa kort.

remembercard kreditkort

Innan du ansöker om ett Remember kreditkort

Trots att Remembers kreditkort är väldigt bra, bör du göra följande innan du ansöker om ett helt eget kreditkort från Remember:
Gå in på deras hemsida för att se de tre olika kreditkort som erbjuds. Alla har ju nämligen olika behov, och det är viktigt att du väljer ett kort som passar dig så bra som möjligt. På Remembers hemsida finns dock en bra jämförelse av alla de 3 kort som erbjuds, som gör det lättare att se vilket just du bör ta.

Läs även igenom villkoren för korten, så att du vet exakt hur allt fungerar i praktiken.

Sedan är det bara att ansöka om ett kreditkort från remember om allt faller dig i smaken efter att du gjort detta! Du kan ansöka om det kreditkort du vill ha direkt på deras hemsida, så även detta är enkelt och smidigt.

Recension:
Remember Kreditkort
Betygsatt av: Kreditkortstest.se
Betyg: 4,8